Tuesday, July 20, 2010

EMER @ SUMMER SANCUTUARY

YOOO COME CHECK ME OUT PEOPLE!!!! LOOK AT THIS LINEUP!!! AND ITS FREE!!!

****100% GRASS ROOTS EVENT*****
G7 and Nu Underground present SUMMER SANCTUARY!!!

Summer Sanctuary is a FREE! 3-day outdoor music camping festival ,100+ DJ's and 25 bands on 3 Stages in Springville, PA. Friday August 6th thru Sunday Au...gust 8th. Gates open at 11AM Friday August 6th ,music will start at 12 noon and will not stop until Sunday August 8th at 5 PM. Access to camp grounds and camping is FREE! Parking is just $10 per vehicle, so car pool and fuck BP!

G7 would like to thank everyone for all their hard work and support, so we are giving back by offering this event for free as our one year anniversary present to you! Come out celebrate with us for 3 days and nights of NON stop music that'll make your soul shake and your bodies move! You are what makes us.

*****TIMESLOTS*****

STAGE l (SOLSTICE STAGE)

Friday
12:00PM – 2:30PM - SCOTTIE MAKIN MOVES
2:30PM – 3:30PM - MIKE WALL
3:30PM – 4:30PM - SNIFFLES
4:30PM – 5:30PM - REMA-D
5:30PM – 6:30PM - ZOOT
6:30PM – 7:30PM -SALT
7:30PM – 9:00PM - MASTERZ OF STYLE
9:00PM – 10:30PM - LUIS ELUSIVO W/ ELI
10:30PM – 12:00AM - DJ CRYPTIC
12:00AM – 1:30AM - DJ HIGHLANDER

Saturday
1:30AM – 3:30AM - FRANKIE BONES
3:30AM – 5:30AM - KARBOKANE & MAGNETIE
5:30AM – 7:00AM - IGOR BORYSON
7:00AM – 8:30AM - DJ 333
8:30AM - 9:30AM - STEVE NICE
9:30AM – 11:00AM - DARKFLOW
11:00AM – 12:00PM - DJ OBSCURE
12:00PM – 1:00PM - AUDIOLOST
1:00PM – 2:00PM - SKYWIRE
2:00PM – 3:00PM - SHAUN JOSEF
3:00PM – 5:00PM - RICHARD MORYKON & FRANK ZIGGY
5:00PM – 6:30PM - MIKEY PARKAY
6:30PM – 8:30PM - MONSTERZ UNDER THE BED
8:30PM – 10:00PM - KNOWLEDGE
10:00PM – 11:00PM - REBECCA CIAGLIA

Sunday
11:00PM – 12:30AM - MERLYN MARTIN
12:30AM – 2:30AM - ANGEL ALANIS
2:30AM - 4:30AM - FRANKIE BONES
4:30AM - 6:00AM - TORIN
6:00AM – 8:00AM - MIKE SIMS & SEAN PLACE
8:00AM - 9:30AM - SINTHETIC PLEASURE
9:30AM – 11:00AM - ACHERON
11:00PM – 12:30PM - B3ND3R
12:30PM – 2:00PM - LOST MONSTER
2:00PM – 3:00PM - ALEX RYAN
3:00PM – 4:00PM - JOEY BUTTERS
4:00PM – 5:00PM - SKEDULE ONE

STAGE l l ( EQUINOX )

Friday
12:00PM – 1:00PM - LIFELINE
1:00PM – 2:00PM - THE NEIL
2:00PM – 3:00PM - TREEMAN
3:00PM – 4:00PM - LABRATORY
4:00PM – 5:30PM - MARZ 21
5:30PM – 7:00PM - BRAD BAESIC
7:00PM – 8:00PM - OHM
8:00PM – 9:00PM - ANDIS
9:00PM – 10:00PM - MIKE SKILLS
10:00PM – 11:00PM - SILAS MAXIMUS

Saturday
11:00PM – 1:00AM - DJ SCOTTO
1:00AM – 3:00AM - CONSCIOUS PILOT
3:00AM – 5:00AM - INGLORIOUS BASSTARDS
5:00AM – 6:00AM - KATE RUSH
6:00AM – 7:00AM - PENPAL
7:00AM – 8:00AM - BLOCKHEADS
8:00AM - 9:00AM - JAH BOOGS
9:00AM – 10:00AM - THE WETSTEPPERS (DUBSTEP SET)
10:00AM – 11:00AM - THE NINTIES
11:00AM – 12:00PM - SHAKENBAKE
12:00PM – 1:00PM - EMER
1:00PM – 2:00PM - NICK SILVA
2:00PM – 3:00PM - COUNTER INTELLEGENCE
3:00PM – 4:00PM - RENDER ONE
4:00PM – 5:00PM - BINARY BEAT DOWN
5:00PM – 7:00PM - PEEL MORE INC.
7:00PM – 9:00PM - RIGIOROUS INTUITION
9:00PM – 10:30PM - SCSI
10:30PM – 12:00AM - RISEN W/MICSOULJAH
12:00AM – 2:00AM - FOOTSOUJAHS w/D-LOW,MIKE407w/ MC OPTIMUS RYHME

Sunday
2:00AM – 3:00AM - THE CHIEF ROCKER
3:00AM - 4:00AM - SPACE ONE
4:00AM – 5:30AM - DANNIELLA DOWNS B2B AMP
5:30AM – 6:30AM - ELEMENTEL
6:30AM – 7:30AM - ANGELALALA
7:30AM – 8:30AM - NATASHA TRADE
8:30AM – 10:00AM -TECHNICAL DIFFICULTIES
10:00AM – 11:00AM -THE WETSTEPPERS (HOUSE SET)
11:00AM – 12:00PM -JOHN NORMAL
12:00PM – 1:00PM -JENNY FROM THE PARK
1:00PM – 2:00PM - FACCIO
2:00PM – 3:30PM - NOISY J
3:30PM – 5:00PM - ALEX GONZALEZ

STAGE l l l (CELESTIAL)

Friday
12:00PM – 1:30PM - ASHES FOR TREES/DROOVY
30 MIN. SET-UP
1:30PM – 2:30PM - 123'S
30 MIN. SET-UP
3:00PM – 4:00PM - PLASTIC BURN
30 MIN. SET-UP
4:30PM – 5:30PM - A FIRE WITH FRIENDS
30 MIN. SET-UP
6:00PM – 7:00PM - SMOKE HOUSE
30 MIN. SET-UP
7:30PM – 8:30PM - MY FRIEND BILLY
30 MIN. SET-UP
9:00PM – 10:00PM - BAD TV
30 MIN. SET-UP
10:30PM – 11:30PM - "TBA"
30 MIN. SET-UP

Saturday
12:00AM – 1:00AM - THE ENDS OF THE EARTH
30 MIN. SET-UP
1:30AM – 2:30AM - THE BINGE
30 MIN. SET-UP
3:00AM – 4:00AM - SKETCHED MOFO

4:00AM - 5:00AM - PAUL K
5:00AM - 6:00AM - D-WIZZ
6:00AM – 8:00AM - PHUNGEYE
8:00AM – 10:00AM - DA
10:00AM – 12:00PM - DEPTH

12:00PM – 1:00PM - ME & STIK
30 MIN. SET-UP
1:30PM – 2:30PM - DREW WOLF
30 MIN. SET-UP
3:00PM – 4:00PM - MARCO POLIO
30 MIN. SET-UP
4:30PM – 5:30PM - MENTAL RAILBOT
30 MIN. SET-UP
6:00PM – 7:00PM - RYAN ASHE
30 MIN. SET-UP
7:30PM – 8:30PM - PETER HOUSE
30 MIN. SET-UP
9:00AM – 10:00AM - THE GREAT CHERNESKY
30 MIN. SET-UP
10:30PM – 11:30PM - EJ3 ROBOT
30 MIN. SET-UP

Sunday
12:00AM – 1:00AM - LETS TOKYO
30 MIN. SET-UP
1:30AM – 2:30AM - MONGO
30 MIN. SET-UP
3:00AM - 4:00AM - MUN
30 MIN. SET-UP
4:30AM - 5:30AM - AFAR W/MAGE9 & IREALZ

5:30AM - 6:30AM - APOLLO CHRISTIAN
6:30AM – 7:30AM - PETE HAZE
7:30AM – 9:00AM - J ROOT
9:00AM – 10:30AM - VOGEL
10:30AM – 12:00PM - REMEDY

12:00PM – 1:00PM - JC GORI/SOCIETY IS
30 MIN. SET-UP
1:30PM – 2:30PM - CHALKLINE MEMORIES
30 MIN. SET-UP
3:00PM – 4:00PM - CED FEAT. BIZ MIGHTY
30 MIN. SET-UP
4:30PM – 5:30PM - BASS TASTICS


http://www.facebook.com/profile.php?id=100000567764151#!/event.php?eid=127904463914494&ref=ts

1 comment:

  1. Your blog has been recommended to us as a interviewee's favorite blog!
    We would like to do an interview with you about your blog for Blog
    Interviewer. We'd
    like to give you the opportunity to
    give us some insight on the "person behind the blog."
    It would just take a few minutes of your time. The interview form can
    be submitted online here Submit your interview.
    Best regards,
    Mike Thomas

    ReplyDelete